Little Friends - Speelset Familie

Staat: Nieuw product

Haba

HAB960

Little Friends by HABA (15)

Welcome to the family! Mama Kristin en papa Mirko zijn erg blij, want met de levendige baby Stella is hun gezinsgeluk compleet.

Deze nieuwe familie uit de Little Friends collectie is perfect voor fantasierijk rollenspel en ideaal als cadeau voor kleine poppenouders.

24,99 €

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306145

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Little Friends speelset Familie van HABA is leuk om los mee te spelen, als uitbreiding voor de Little Friends-speelwereld.

Inhoud: 1 mama Kristin, 1 papa Mirko Otto, 1 baby Stella

De Little Friends van HABA zijn kleurrijk en herkenbaar. Ze hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. De slogan 'Zoals jij en ik' mag je dus letterlijk opvatten. De Little Friends zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kindjes de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer en nog leuker wordt. Het is ook een fijne collectie om in te investeren en jaar na jaar uit te breiden.

Afmetingen: ongeveer 12 cm hoog

Gewicht: 227 gram

Materiaal: polyvinylchloride

Leeftijd: vanaf 3 jaar, niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/12/2021
leuke figuurtjes
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories