De wondermooie nieuwe Cam Cam-collectie is er

15.12.2017

Eerder deze maand werden ze nog uitgeroepen tot Best Danish Baby Interior brand en vandaag kan je hun prachtige nieuwe wintercollectie bij ons shoppen. Cam Cam uit Kopenhagen is misschien geen onbekende voor je en dat is begrijpelijk want dit prachtige merkje uit Denemarken is dankzij zijn filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud een groot succes bij vele mama's, papa's en hun kroost. Het merk werd een dikke 5 jaar geleden opgericht door Sara Giese Camre & Robert Warren Paulsen, een koppel architecten die voor het eerst ouders werden en er vast van overtuigd waren dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun supergeliefde collecties vol rustige kleuren in combinatie met krachtige grafische prints en is alles gemaakt uit 100% ecologische materialen en afgewerkt met een vleugje Scandinavisch design. Dit maakt dat hun producten prachtig staan in elk interieur, jaren lang mooi blijven en ook nog eens lief zijn voor onze planeet.

Cam Cam Copenhagen AW17 18

cam cam denemarken nieuwe collectieIn deze nieuwe najaarscollectie zitten zachte babynestjes, dikke quilts, satijn-geweven bedlinnen voor groot en klein, hippe verzorgings- en weekendtassen, elegante muziekmobielen en mooie textiellampen. De prachtige dekentjes en quilts met geborduurde stiksels en unieke prints zijn trouwens ideaal om te gebruiken als foto-achtergrond. Zo kan je elke maand een mooie foto van je kleintje maken, een prachtige herinnering terwijl ze voor je ogen groter worden. Je zal de likes niet kunnen bijhouden :)

En dan zijn er ook nog hun houten Harlequin poppenbedjes met matrasje en bijpassend beddengoed. Ga ze snel even bekijken want ze zijn eigenlijk te mooi voor woorden. Prachtig ontworpen speelgoed met oog voor detail én hoogst waarschijnlijk een enorm succes bij je kleine hartendiefjes/poppenouders thuis.

camcam harlequin poppenbed

Deze nieuwe collectie is niet alleen wondermooi voor jezelf en je kroost, maar het zijn ook stuk voor stuk leuke cadeautjes om met Kerst te geven aan kleine en iets grotere kindjes en aan (toekomstige) mama's zelf.

Een mix van nieuwe items en bestsellers in een nieuw jasje: zoals de Peacock muziekmobiel, de play gym bal of het prachtige bedlinnen in 4 prachtige nieuwe prints. Vooral de 'Pressed Leaves' print is een van onze favorietjes: de leuke bloemetjes en speelse blaadjes in de meest diepe kleurencombinaties veroveren in 1-2-3 ook jouw hart!

cam cam kinder collectie 2017

Kortom de nieuwe Cam Cam-collectie bij de Kleine Zebra mag je echt niet missen, ontdek ze hier.