quilt baby - grey old dot

Prachtige baby quilt - grey old dot

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM025

Een prachtig dik Cam Cam-babydeken om op te spelen, of je kleintje mee onder te dekken tijdens de koudere dagen van het jaar.

Deze quilt komt altijd van pas en gaat jaren mee! Het is gemaakt van organisch katoen en heeft een prachtige luxueuze uitstraling dankzij het Scandinavisch design. Perfect om een harmonieuze en rustige omgeving voor je kleintje te creëren.

73,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Zacht satijne babyquilt met luxe-uitstraling in gespikkelde grey old dots-print. Een echte baby-musthave van het mooi merk Cam Cam uit Kopenhagen. De achterkant van dit zachte speel-, knuffeldeken is gemaakt van zachte ribfluweel.

Afmetingen: 100 x 100 cm

Materiaal: 100% organisch katoen (GOTS gecertificeerd) met 100% Oeko-tex standaard polyester vulling.

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.040.40.7
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.

product referentie :657.02