Knus babynestje - grey wave

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM055

Een musthave met een kleine baby, op komst of in huis: het ultra zachte babynestje van Cam Cam uit Kopenhagen.

De knusse babynestjes van Cam Cam van organisch katoen zijn de perfecte overgang tussen mama's buik en een eigen bedje. Ze bieden extra geborgenheid en hebben een zacht matrasje met aanpasbare zijkanten voor extra comfort.

89,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 753.P02

CollectieGrey Wave
TypeBaby nestjes
KleurGrijs

Ideaal voor dutjes: grijs babynestje met wave print van Cam Cam Copenhagen!

Afmetingen buitenzijde: 88 x 47 x 14 cm

Afmetingen van de matras: 2 x 30 x 75 cm, de zijkanten zijn 12 cm hoog
Het nestje kan in lengte aangepast worden door aan de touwtjes te trekken en ze te strikken, zo groeit het mee met je hartendiefje. Plaats je baby altijd met zijn hoofdje bovenaan het nestje.

Materiaal: 100% organisch katoen. Vulling matras 100% polyurethaanschuim. Vulling zijkanten: 100% Oeko-tex Polyester – dit babynest draagt het OCS-label.

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.460.10.852.46
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.