Knappe muziekmobiel - pauw munt

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM049

Deze stoffen muziekmobiel is decoratief en functioneel tegelijk!

Perfect om boven het bedje of aan de luiertafel te hangen. Je kleintje zal onder de indruk zijn van de mooie vorm, de subtiele kleur en geborduurde accenten van deze prachtige pauwenmobiel. Ontworpen door Cam Cam Copenhagen, gemaakt uit ecologische materialen en met de prachtige melodie van 'Lullaby'.

44,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1012B.04

TypeMuziekmobielen
KleurMuntgroen

Stijlvolle muziek mobiel in de vorm van een statige pauw uit organisch katoen van Cam Cam, verspreid een zachte melodie door de kinderkamer en komt verpakt in een mooie doos zodat het ook leuk is om cadeau te doen.

Afmetingen: 29 x 22 x 10 cm

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.080.230.27
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.