Wasbare Lorena Canals tapijten

Wasbare Lorena Canals tapijten

Sorteren

DE WASBARE TAPIJTEN VAN LORENA CANALS – Waarom kunnen we de tapijten van onze kinderen niet thuis wassen? Dat is de vraag die de vonk was bij Lorena Canals. De oprichtster van dit gelijknamige interieurdecoratiemerk, gespecialiseerd in mooie tapijten en textielaccessoires voor kinderen, stelde deze vraag in 1990, en de rest is geschiedenis... Omdat er geen geschikte oplossing op de markt was, begon de oprichtster van Lorena Canals haar eigen oplossing te creëren.

Trendy, moderne en wasbare tapijten!

Vandaag is Lorena Canals van pionier naar referentie gegaan dankzij haar brede keuze en variëteit aan interieurartikelen. De wasbare tapijten van dit merk zijn modern, trendy en vooral uiterst praktisch omdat ze in uw eigen wasmachine gewassen kunnen worden zonder veel problemen. Eigentijds, levendig en ideaal als je kleintjes hebt die rondrennen in huis!

Hoogwaardige natuurlijke materialen

De producten van Lorena Canals worden met respect handgemaakt in India van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit - voornamelijk katoen en wol - en milieuvriendelijke natuurlijke kleurstoffen. Het merk is trots op de kwaliteit van alle aspecten van de productie, van de edelste grondstoffen tot de sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Unieke handgemaakte artikelen

Met twee eigen fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York en magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de oprichtster samen met meer dan 170 ambachtslieden die zorg dragen voor elk detail in het meest ambachtelijke afwerkingsproces. Dit zorgt niet alleen voor een superieure kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat elk artikel uniek is.

De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan patronen, kleuren en maten... Er zal dus zeker één zijn die bij uw smaak past!