Baby badschuim - 200ml

Staat: Nieuw product

Naty

NY026

Wist je dat de huid van uw baby's een grotere oppervlak heeft dan jezelf? Dat betekent dat de kwaliteit en zuiverheid van producten waar ze in baden een groot verschil maakt.

Je zit gelukkig helemaal goed met deze zachte badschuim van het natuurlijke merk Naty, een licht schuimend en vochtinbrengend badschuim voor uw baby.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8245586

Ecologisch babybadschuim van Naty met neutrale PH-niveaus en uitstekende hydraterende eigenschappen. Deze badschuim maakt de badtijd leuker met zachte, reinigende bubbels en beschermt de gevoelige huid tegen uitdroging en irritatie. Geen artificiële geuren. Geen parabenen. Geen minerale oliën. Geen zorgen.

Inhoud: 200 ml

Ingrediënten: Water, Aloe Barbadensis Sap van Bladeren * (plantensap, huidverzorgend), Glycerine (humectant van plantaardige oorsprong), Natriumcoco-sulfaat (plantaardige oppervlakteactieve stof), Lauryl Glucoside (plantaardige oppervlakteactieve stof), Capryl / Capryl-glucoside (plantaardige oppervlakteactieve stof), Natriumchloride (op mineralen gebaseerde viscositeitsmodificator), Coco-Glucoside (plantaardige oppervlakteactieve stof), Glyceryl-oleaat (plantaardige oppervlakteactieve stof), Natriumbenzoaat (synthetisch conserveermiddel), Citroenzuur (pH-regelaar met plantaardige oorsprong), Kaliumsorbaat (synthetisch conserveermiddel).

De verpakking is gemaakt van natuurlijk suikerriet, en zijn volledig recycleerbaar

Gebruiksadvies: Giet een hoeveelheid gelijk aan 3 walnoten Eco by Naty Baby organisch badschuim in stromend water. Je wordt beloond met de zachte, kalmerende bubbels. Vergeet niet om de watertemperatuur te controleren met je elleboog, voor een comfortabel bad.

____

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.24
  • Door Anonymous A.
  •  de 25/12/2021
Fijn product voor in bad!
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.