Baby beauty case - Flowers white

Stijlvolle grote toilettas met bloemetjesprint

Staat: Nieuw product

Laessig

LSG546

Een musthave voor elke nieuwe mama en baby: de Lässig baby beauty case in Flowers White - niet alleen een stijlvolle opbergmand voor aan de verzorgingstafel, maar ook een praktische metgezel voor onderweg en op reis.

De belangrijkste spulletjes van je baby berg je makkelijk in deze toilettas met roze binnenkant en aparte vakjes.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1106018336

Collectie4 babies & kids
TypeToilettassen

Prachtige Baby Beauty Case Flowers White van Lässig is een handige commode-organizer 'Nursery Caddy To Go'. Het is niet alleen een stijlvolle opbergmand voor de commode, maar ook een praktische metgezel voor alle tripjes of logeerpartijtjes van je kleinste hartendief. Met ritssluiting en stevig handvat.

Afmetingen: 18 x 18 x 24,5 cm
Gewicht: 4,5 kg
Wasadvies: wassen op delicaat programma - max 30°C

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomer collectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Stijlvol en Duurzaam: LÄSSIGS missie voor het milieu Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu . Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders. Van coole kids tot stijlvolle ouders: LÄSSIG heeft het allemaal LÄSSIGS collectie is ontworpen om aan de behoeften van zowel kinderen als ouders te voldoen. Van luiertassen  die functionaliteit en stijl combineren tot trendy rugzakken  en accessoires voor schoolgaande kinderen , ze hebben alles in huis om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. En voor de modebewuste ouders bieden we een scala aan chique en praktische opties die je helpen bij het organiseren van je drukke agenda zonder concessies te doen aan stijl. Ga voor LÄSSIG: vereenvoudig je leven, verrijk je stijl Het is tijd om de schoonheid van eenvoud te omarmen. Met LÄSSIG hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl, gemak en duurzaamheid . Hun collectie is een eerbetoon aan het leven in al zijn prachtige eenvoud, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging. Ontdek de collectie en voeg een vleugje LÄSSIGheid toe aan je dagelijkse avonturen.