5 Valentijns tips om voor te vallen ♡

28.01.2020

Valentijn, 14 februari, het feest van de liefde! Niet iets waar je op zit te wachten of kijk je er net naar uit? De meningen zijn verdeeld maar 1 ding is zeker: kinderen zijn er dol op! Ze leren erover in school, maken leuke kunstwerkjes vol hartjes en gaan er helemaal in op. In deze blogpost willen we je dan ook even overtuigen dat het helemaal niet zo moeilijk is om er een leuk feestje van te maken op de dag van de liefde.

VALENTIJN is wat ons betreft geen uniek feest voor mama en papa. Heb je geen babysit, geen partner om mee te vieren of wil je graag ook met je kindjes er een feestje van maken dan moet je zeker verder lezen. Love is all you need!

5 tips om Valentijn te vieren met kinderenTIP 1 Versier het huis + Set the table with love

MERI MERI is een zalig feestmerkje dat ons ook tijdens het feest van de liefde niet in de steek laat. Hartvormige bordjes, servietjes met hartjes op, roze confetti, grote folieballonnen en zelfs een pinata... Met de feestbenodigdheden van dit feestmerk kan de party niet meer stuk. Leuk om subtiel iets in je interieur wat extra liefde te geven, om all-the-way te gaan of om een leuk Valentijns ontbijt of diner te serveren in stijl.

valentijn vieren met kinderen de kleine zebravalentijn vieren met kinderen de kleine zebra

shoppinglist valentijn

1/Pinata Hart - 2/Harten koffertjes - 3/Tutu rok met hartjes - 4/Cupcakeset Love - 5/Hartvormige bordjes - 6/ Love confetti - 7/Hartjes servieten - 8/Papieren kwast slinger


TIP 2 Accessoires om verliefd op te worden

Zoals je misschien al door had hebben we hier bij DE KLEINE ZEBRA een grote liefde voor accessoires... het lijkt ons dus ook wel leuk om daar een vleugje amour in te steken. We hebben leuke speeltasjes maar ook kussens, drinkflessen en lampen in de vorm van hartjes, ideaal om je te omringen met wat extra love en alvast in de sfeer te komen maar ook leuk als je nog op zoek bent naar een fijn Valentijnsgeschenk natuurlijk.

valentijn cadeuatips geschenktips kinderen de kleine zebra

1/ Fluwelen handtasje - 2/ Kartonboekje Daarom vind ik je zo lief - 3/ Love neon lamp - 4/ Poster met quote - 5/ Iso thermische beker Nude LOVE - 6/ Fluwelen haarlintje Chilmet hartje


TIP 3 Hou een serenade voor papa of mama

Wat is een echte liefdes verklaring zonder serenade? Wij hebben gelukkig een hele reeks instrumenten in huis die je aardig op weg zetten. Zo kan je in stijl en met bravoure indruk maken op al je geliefden - van mama, over papa, tot oma of misschien je buurmeisje ;-)

liefdeslied kindjes valentijn muziek


TIP 4 Knutsel je eigen cadeautje

Weet je niet wat je wil geven? Maak het dan! Een zelfgemaakt geschenk barst van de liefde en is vaak een erg gekoesterd cadeau, veel leuker en origineler dan een klassiek boeket bloemen of een doos pralines. We hebben leuke knutselsets om van te houden en samen met je kleintje aan de slag te gaan. Zo kan je sleutelhangers makenkleine doosjes om een mini liefdesbriefje in te steken, een foto kader met een leuke foto van jullie beide of papieren bloemen om te geven. Voor wie ga jij knutselen? Maak je het voor mama, papa, meter, peter of je eerste liefje in school?

knutselen voor valentijn knustelideetjes kinderen hartjes

1/ DIY knutselset met bloemen - 2/ Origami workshop - 3/ Kleurrijke glitterplaatjes - 4/ Mozaïekkaders maken - 5/ DIY knutselset toverstafjes 6/ Vilten sleutelring ontwerp kit


TIP 5 Bekijk even onze VALENTIJN selectie

Omdat we wel wat voelen voor hartjes, roze, romantiek en lieve musthaves hebben we even de mooiste Valentijn geschenkjes en hartjes musthaves om te kussen samen gezet in onze shop - all you need is love! Bekijk onze Valentijn selectie hier >Valentijn kindjes selectie cadeau de kleine zebra

Maak er een romantisch feestje van samen xoxo

Te ontdekken