Lief piñata Hart

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR243

Ga nog meer van feestjes houden dankzij deze roze hartvormige pinata van MeriMeri, hij is gemaakt van zijdepapier speels afgewerkt een gouden gezichtje en neon & gouden linten onderaan.

Enkel nog vullen met lekkers en het feestje kan niet meer stuk ;-)

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 185356

CollectieLove
TypePiñata's
KleurRoze

Geweldige piñata in de vorm van een schitterend hart met oogjes van MeriMeri, vul hem met lekkere snoepjes en mini cadeautjes, sla hem kapot om alles te veroveren.

Materiaal: papier, karton, lint en gouden details.

Afmetingen: 43,5 x 41 x 7,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4143.57.50
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...