Gezellige love neonlamp - yellow

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ31347

Neon Lights (4)

'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTNE044

CollectieLittle Lovely Lights
TypeLampen
KleurGeel
Type verlichtingneonlamp

'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te roepen. Leuke producten met een 'WOW'-factor die het dagelijkse leven net iets meer 'Lovely' maken!

‘Love is in the air’ met deze super trendy wandlamp in neon stijl! Deze liefdevolle woorden aan je muur is nog maar het begin...! Gaat jouw hartje nu sneller slaan?

Deze LED-lamp is een energiezuinige en duurzame variant op de populaire neonlamp. Het is gemaakt van plastic en kan hierdoor veilig gebruikt worden in kinderkamers.

De lamp werkt met een ingebouwde witte adapter en een aan-uitschakelaar. Door de haakjes is de lamp heel eenvoudig op te hangen.

Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC.
Grootte: 38 x 16 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
381602.95
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Neon Lights
Inspiratie en stories