Romantische cupcake set Love

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR179

Ga je cakejes bakken? Leg dan deze Meri Meri-cupcakeset Love snel in je mandje want je creaties zullen eens zo goed smaken in de gouden of gestreepte cakevormpjes inclusief caketoppers met hartjes, tassels en liefdesboodschappen.

Leuke tip: deze knappe cupcake set is ook ideaal om je geliefde te verassen met je baktalent. Want het is toch elke dag Valentijn, niet? ;-)

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 167032

CollectieLove
TypeCupcake sets
KleurRoze

Een magische versiering voor jouw feestelijke cupcakes. In deze heerlijke Cupcake Kit van Meri Meri zitten 24 cupcake-vormen in 2 verschillende designs en 24 romantische cake-toppers. Deze set is handgemaakt uit papier en komt prachtig verpakt in een mooi doosje met handvat.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.5147.50
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...