DIY knutselset - toverstaffen - Kleine feeën

Schitterende DIY toverstaffen knutselstaf - Kleine feeën

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ502

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Wie wil er nou niet zijn eigen toverstaf maken, boordevol glitters, lintjes en magische tekeningen? Met deze do it yourself knutselset van het fun merk Djeco kan het allemaal.

Dit is een super leuke en creatieve activiteit om samen met je kleintje of op een verjaardagsfeestje te maken.

9,75 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07950

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met glitters
Leeftijdvanaf 5 jaar

DIY toverstaffen knutselset Kleine Feeën uit de DO IT YOURSELF collectie van DJECO. Met deze set kan je 4 verschillende magische toverstafjes maken. Makkelijk in elkaar te knutselen met transfer stickers, linten, karton en gouden glitters voor een extra schitterend effect!

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Afmetingen verpakking: 20 x 26 x 3,5 cm - toverstaf: 10 x 35 cm

Do It Yourself is een nieuwe lijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories