Onze TOP 12: instagrammable speelgoed

30.05.2022

Hoe doe je dat? Leuk speelgoed kiezen voor je kind dat niet schreeuwerig is, maar interessant én stijlvol? Ben je ook klaar met het en-massa geproduceerde plastic speelgoed dat je leven overneemt, die schreeuwerige kleuren en povere kwaliteit? We feel you!



Leuk om mee te spelen, mooi om naar te kijken



Kies voor mooie en degelijk speelgoed, dat tot de verbeelding spreekt. Laat je mini's spelen met speelgoed dat duurzaam en organisch is gemaakt, met oog voor design en kwaliteit. Speelgoed dat zo mooi is, dat je het bijna zou laten liggen in plaats van het op te ruimen. Dat naast leuk om mee te spelen ook mooi is om de kinderkamer in te richten en je speelkamer stijl te geven. Speelgoed dat je Instagram feed waardig is.

Zie hier onze TOP 12: MEEST INSTAGRAM WAARDIGE SPEELGOED!



instagramwaardig speelgoed



Kiezen voor mooi speelgoed dat je huis niet op een speelgoedwinkel laat lijken is geen opgave als je shopt bij DE KLEINE ZEBRA. Al het speelgoed in onze shop is veilig en van goede kwaliteit. Tegelijk zijn het musthaves om de kinderkamer stijl te geven en je instagram foto's nog meer instagram proof te maken.



12 instaproof speelgoed uit onze shop



#1: Stapelaar van PETIT MONKEY

stapelaar petit monkey

Siliconen is een zacht en onbreekbaar materiaal dat ook veilig is voor kinderen. De nieuwste stapelaars en puzzels van PETIT MONKEY combineren stijl met een prachtig kleurenpalet. Bovendien is deze collectie erg budgetproof én staat het garant voor speelplezier bij je kleintjes én vele likes in je feed.



#2: Zachte poppen van MERI MERI



Unieke cadeaus afgewerkt tot in de kleinste details. Heb je de MERI MERI lappenpoppen al gespot in onze shop?

Kies voor een prinses, zeemeermin, elf of gewoon een stijlvolle pop, stuk voor stuk wondermooi speelgoed om te koesteren.



meri meri poppen



#3: Houten speelgoed van LIEWOOD



Houten speelgoed is altijd een goed idee. Mooi en degelijk materiaal én niet schreeuwerig en plastic-vrij. Zo ook de speelgoedcollectie van LIEWOOD. Ring, ring, ... dat is de Rufus telefoon die rinkelt en afrekenen in je winkel doe je voortaan op je eigen speelgoedkassa

Investeer in houten speelgoed, kies je favorieten en het speelplezier houdt nooit op. 



houten speelgoed instaproof liewoodhouten speelgoed instaproof liewood



#4: Nostalgisch magisch speelgoed van MAILEG



Hou je van magie en nostalgie? Dan zijn de kleine muizen van MAILEG een goede tip om mee te spelen, cadeau te doen en heel lang mee te spelen. De kleine zachte popjes komen in vintage lucifer en sigarendoosjes - inclusief dekentjes en kussen - hoe leuk is dat? Prachtig toch!



maileg muis in doosje



#5: Stevige PLAN TOYS speelgoedtrucks



Instaproof speelgoed is vaak gemaakt van mooie, natuurlijke materialen in zachte kleuren. Of zonder kleur maar daarom net de favoriet van vele. De verbeelding van kinderen werkt ook bij blank houten brandweertrucks uit duurzaam hout in plaats van felrode plastic.

Zeg bye bye tegen lawaaierige sirenes, deze truck heeft een uitschuifbare ladder en brandweerslang. Meer heb je niet nodig om je een echte brandweerman te voelen. De sirene kan je kleintje vast perfect nadoen denk je niet?



limited edition truck speelgoedauto brandweerwagen plan toys

Check de Limited Edition bouwvoertuigen uit de speelgoed collectie van Plan Toys is heerlijk speelgoed dat generaties meegaat.



#6: Stylish MUSHIE Fidget toys



Fidget toys en stijlvol, dat matched niet? Jawel hoor! De bubbelspeeltjes van MUSHIE bewijzen dat populair speelgoed én insta worthy toys perfect kunnen matchen. De vingerspeeltjes zijn leuk voor klein en groot. En ze passen perfect in je handtas voor extra speelplezier on the road. Je kan kiezen voor de bloemetjes, de telefoons of - onze persoonlijke favoriet - het schilderspalet.



mushie fidget toys



#7: Staande poppen van MINIKANE



Minikane is een perfecte collectie als je houdt van stijlvol speelgoed: je kan je pop kiezen en aankleden zoals je zelf wil. De poppenkleertjes zijn er in verschillende designs en stofjes. Nieuw zijn de staande poppen: grote broers en zusjes voor de originele Paola Reine speelpoppen.

Welke pop mag er bij jou komen wonen?



staande poppen minikanestaande poppen minikane



#8: Imitatiespeelgoed uit Scandinavië van BLOOMINGVILLE MINI



Een merk dat niet mag ontbreken in je speelkamer is BLOOMINGVILLE uit Denemarken. Dit design interieurmerk heeft een prachtige kinderlijn met houten speelgoed voor fijn en leerzaam rollenspel. Speel je mee?

bloomingville mixer blender imitatiespeelgoed



#9: Van contrastrijke kijkkaarten tot houten ABC: WEE GALLERY



Stijlvol maar met een missie: dit contrastrijk speelgoed en uniek babyspeelgoed in zwart wit vangt meteen de aandacht van de allerkleinsten. Dit principe is het fundament van WEE GALLERY! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.

Wij zijn fan van het alfabet uit bamboe hout: leuk om woorden te leren vormen en letterherkenning te stimuleren.



wee gallery



#10: Spelen met CANDYLAB auto's



Je hebt speelgoed auto's en je hebt speelgoedauto's van CANDYLAB TOYS. Bijna té mooi om mee te spelen, prachtig design en wondermooi voor op een plank of kast ten toon te stellen als je even bent uitgespeeld.

De Donut foodtruck is ongetwijfeld en met recht de publiekslieveling uit de collectie van dit super cool Amerikaans automerk.



candylab toys



#11: Siliconen speelset in natuurlijke kleuren van DËNA TOYS



Play wild and free! Dat is het motto van de bedenkers van het Spaanse merkje DËNA TOYS. Speelsets, vormen, open-end speelgoed. Leuk als babyspeelgoed, om mee te bouwen of in bad. Wij zijn fan, jouw mini vast ook.

De Naturel collectie is gebaseerd op natuurlijke kleuren, ook de Diversity lijn en regenbogen zijn 100% instaproof!



dena toys nature



#12: Stoffen FABELAB kinderzwaard en schild



Op Dragon Mountain bepaalt alleen je eigen verbeelding de grenzen. Je kinderkamer wordt een drakenkasteel of bouw een kussenfort in de hoek van de woonkamer. De accessoires van FABELAB geven elke speelvogel de wapen om heerlijk fantasierijk spel.



fabelab zwaard en schild



Stijlvol speelgoed van De Kleine Zebra >



Te ontdekken