Rufus telefoon met munten - Golden caramel multi mix

Houten betaaltelefoon voor fantasierijk spel

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4426

Stijlvol spelen met Liewood (52)

Hallo, hallo, ... deze houten betaaltelefoon is imitatiespeelgoed die een perfect start is voor heerlijk rollenspel.

Het kan in eerste instantie een mysterie zijn voor je peuter hoe deze telefoon werkt maar het zal direct duidelijk worden. De houten betaaltelefoon heeft drukknoppen, de hendel kan worden opgepakt en teruggeplaatst, en munten kunnen worden ingevoerd aan de bovenkant en worden teruggegeven aan de onderkant. Naar wie zou jij eerst bellen?

60,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14415-3061-ONE SIZE-CU

CollectieRufus
TypeImitatiespeelgoed
PrintsGolden caramel
KleurBruin
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Rufus munttelefoon met 4 munten Golden Caramel Multi Mix van LIEWOOD is uniek houten speelgoed om lekker te doen alsof en uren mee te spelen. Dankzij het stevig en duurzaam materiaal gaat dit speelgoed extra lang mee.

Materiaal: 100% beukenhout, CE-gemarkeerd
Afmetingen telefoon: 21 x 17 x 9,5 cm - munten: D 5 cm
Onderhoud: Reinigen met vochtige doek - Niet onderdompelen in water - Aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories