Eco luiers - Mini 3-6kg - 42 stuks

Ecologische wegwerpluiers voor pasgeboren baby's

Staat: Nieuw product

Pingo

7640118230024

Een baby en luiers gaan onmiskenbaar samen maar welke soort luiers kies je?

De Pingo ecologische wegwerpluiers zijn gemaakt uit zacht, ademend materiaal, lekken niet én zijn vrij van nare stoffen want goed is voor onze planeet en voor je baby's huid.

12,38 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 0024-03

Vouchereco

Ecologische luiers Mini 3-6 kg van PINGO hebben een zachte gewatteerde kern en handige anti-lekkage sluitingen die 12 uur lang niet lekken en kleintjes comfortabel laten bewegen. Fijn weetje: de pingo luiers zijn gemaakt met ecologisch elektriciteit die het Naturemade Star label dragen en hebben een low impact design (met minder materiaal) zonder dat ze minder efficiënt en/of comfortabel zijn voor je baby.

Inhoud: 42 stuks

Maat: voor baby's van 3 tot 9 kg

Materiaal: absorberende kern gemaakt van cellulose met FSC-keurmerk, OEKO-TEX Standaard 100 label

Deze ecologische luiers hebben een gewatteerde kern die bijzonder absorberend is en jouw kindje 12 uur droog zal houden. De elastische openingen voor de beentjes zorgen ervoor dat je baby in alle vrijheid kan bewegen, zonder lekjes. De natuurlijke materialen laten de huid van je kleintje ademen.

De reeks hoogkwalitatieve wegwerpluiers van Pingo houden je kleintje droog in alle comfort en zijn ontworpen om een minimale impact op onze planeet te hebben. De luiers dragen het FSC-keurmerk en het OEKO-TEX Standaard 100 label. De productie draait daarnaast op ecologische elektriciteit met het Naturemade Star label. De overige CO2-uitstoot compenseert Pingo met myclimate projecten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.120.112.11.062