Dit product is niet zichtbaar voor je klanten. Publiceren Terug

fout product

Staat: Nieuw product

Studio Ditte

RIL176

Een eerste rugzakje is toch iets speciaals. Met dit exemplaar van Studio Ditte uit nederland ben je zeker dat je keuze praktisch, duurzaam en superknap is.

Want naast de leuke print kan je verrassend veel spulletjes kwijt in dit Race Car rugzakje. Hij is stevig en gemaakt uit recycleerde plastic flessen. Kortom hij springt er helemaal uit en is toch uniek en heerlijk herkenbaar voor je kleintje!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1702002

Mooie stevige kinderrugzak van Studio Ditte met een knappe print van Race cars. Aan voorkant heeft deze kleuterrugzak een vak met rits voor kleine spulletjes. Aan de binnenkant van de boekentas vind je een insteekvak over de hele rug die sluit met klittenband. Het binnenvak is verrassend ruim en heeft een verstevigde bodem, waardoor de tas mooi in vorm blijft.

Leuke weetjes: Er is ook een grotere versie en een etui in deze print beschikbaar. De body is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, makkelijk afneembaar met een doek. De voering is waterdicht en de premium ritsen zijn van YKK.

Afmetingen: 26 x 20 x 13 cm

Materiaal buitenkant: gerecycleerde PET-flessen - voering: waterdicht nylon

_

Studio Ditte is een fijn Hollands label uit 2015. De ontwerpers willen het alledaagse leven een speelse toets geven, de rugzakken zijn super duurzaam, de prints super knap!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262030.39