Geestige houten duweend

Staat: Nieuw product

Vilac

JT191

Alle kindjes houden van eenden en deze duwstok in de vorm van een kleurrijke vogel doet dan ook alle hartjes sneller slaan.

Leuk om de wereld samen te ontdekken, als je deze duweend vooruitduwt draaien zijn pootjes in het rond.

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7785

CollectieVilac Premier âge
Leeftijdvanaf 2 jaar

Geestige houten duweend van Vilac. Leuk om cadeau te doen aan een kleintje dat net of nog net niet kan stappen. Tijdens die eerste pasjes in de wereld kan je kleintje dit eendje vooruitduwen, hij flappert speels met zijn pootjes en houdt ervan om achtervolgt te worden.

Afmetingen: 16 x 62 x 8 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.37
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/08/2021
Heerlijk voor het kleintje die te lopen leert
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!