High-class opbergmodule met lichtje - Diaper Caddy

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB024

Nachtelijke luierwissels worden net iets dragelijker met dit super-de-luxe opbergmandje Diaper Caddy, een echte aanwinst voor je verzorgingstafel.

Met een zachte aanraking activeer je het ingebouwd lichtje op het handvat. Heerlijk ruim met verschillende zakjes en compartimenten, zo krijgt alles netjes zijn plaats.

49,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Prachtige Light-Up Diaper Caddy van Skip*Hop, met zijn neutraal grijze stof en witte details past hij in elk interieur. Deze verzorgingsmand is ruim genoeg om al je verzorgingsproducten en luiers mooi samen te houden. Dankzij de handige hendel kan je het van kamer tot kamer dragen en het ingebouwde lampje komt vooral 's nachts erg goed van pas. Nachtouders zijn gewaarschuwd ;-) Het lampje geeft een zacht wit licht en gaat vanzelf weer uit na 10 minuten. Het tussenschot kan je verplaatsen zodat je zelf de indeling bepaald.

Afmetingen: 38 x 24,1 x 21,6 cm

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.234950.21590.361950.6975
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :304300