kleurig knuffel kwartet

Kleurig knuffel kwartet

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13741

Knisper, ratel, ringeling: deze stoffen blokje hebben het helemaal! Want allemaal maken ze een ander geluid. En de verschillende materialen...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Knisper, ratel, ringeling: deze stoffen blokje hebben het helemaal! Want allemaal maken ze een ander geluid. En de verschillende materialen nodigen uit tot betasten. Van katoen/polyester, gevuld met schuimstof. Blokje: 7 x 7 x 7 cm.
Leeftijd: vanaf 1/2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.78.815.30.134
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1023