lief wolken muziekdoosje

lief wolken muziekdoosje

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ29011

Ferm Living kIDs (110)

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor de kleintjes, zo denken ze alvast bij ferm LIVING. En wat zullen die kleintjes heerlijk in slaap vallen...

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor de kleintjes, zo denken ze alvast bij ferm LIVING. En wat zullen die kleintjes heerlijk in slaap vallen op de tonen van deze prachtige fluffy muziekdoos. Deze muziekdoos in de vorm van een wolk is gemaakt van muntkleurig 100% organisch katoen, is bezaaid met funky stippen en speelt zachtjes het Wiegenlied van Brahms. Heerlijk om bij weg te dromen!

Schoonmaken met een dampige doek. Alle ferm LIVING muziekmobielen zijn CE getest.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories