Poëtische XL interieursticker - Country side

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS389

Country Living by Lilipinso (6)

Vertoef elke dag tussen de klavertjes, papavers, klaprozen en andere wondermooie veldbloemen dankzij dit XL stickervel met elegante muurstickers vol stijl en elegantie. De vlindertjes en kevertjes maken de look compleet.

Een échte must-have om de kinderkamer af te maken!

119,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1419

CollectieCountry Living
TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaBloemen

Poëtische interieursticker XL Country Side van Lilipinso kan je makkelijk een plekje geven op elk glad oppervlak. Check zeker de rest van deze collectie voor bijpassende poster, behangpapier of een zacht tapijtje.

Design: Elena Wilken

Afmetingen: 64 x 130 cm

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

Makkelijk aan te brengen op gladde en schone ondergrond, grotere stickers best met 2 plaatsen voor het mooiste resultaat. Maak de muur, kast of ... vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muurstickerset zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.58
Collectie Country Living by Lilipinso
Inspiratie en stories