Rugzak James - Tuscany rose multi mix

Stevige kinderrugzak uit gerecycleerd polyester

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD8005

Deze rugzak voor kinderen is een echte musthave voor de leukste schoolavonturen van jouw kiddo.

Met zijn verstelbare, gewatteerde schouderriemen en een handige borstsluiting biedt deze tas comfort en ondersteuning voor je kleintje, of ze nu op weg zijn naar school of op ontdekkingstocht gaan.

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

De James rugzak van Liewood heeft een ruime hoogte van 40 cm, een breedte van 28 cm en een diepte van 17 cm, waardoor er genoeg plaats is voor boeken, een lunchbox en al het andere wat je kind nodig heeft. De binnenkant is uitgerust met een gekleurde voering voor een vrolijke uitstraling en is voorzien van een extra vak om spullen georganiseerd te houden. Het naamlabel aan de binnenkant zorgt ervoor dat de rugzak altijd terugvindt naar de rechtmatige eigenaar.

Het handvat bovenop biedt een snelle grijpoptie voor momenten dat het tijd is om te gaan. En niet te vergeten, deze rugzak is vervaardigd uit 100% gerecycled polyester, waarmee je een milieuvriendelijke keuze maakt. Deze doordachte en duurzame rugzak is ontworpen om je kind veilig en stijlvol op weg te helpen naar elke nieuwe ervaring.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!