Supercute perzikkleurig bloemenmutsje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR403

Hoe. Schattig. Is. Dit? Dit schattig gebreid babymutsje tovert je schattige baby om tot een lief bloemetje. Ideaal hoofddeksel om te dragen tijdens een paasfeest of gewoon omdat je van de lente en bloemetjes houdt.

Opnieuw een wondermooi mode accessoire van Meri Meri!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202022

CollectieSpring & Easter
TypeMutsen en sjaals
KleurRoze

Het Peach Daisy baby bonnet babymutsje van Meri Meri is zo zo cute. Een prachtig design uit knitted organisch katoen, met schattige blaadjes rond het hoofdje van je hartendief. Een uniek geschenk voor elke baby tussen 0 en 6 maanden. 

We hebben ook bijpassende babyslofjes, voor een complete look.

Maat: 0-6 maanden
Materiaal: organisch gebreid katoen met een sluiting via een ivoren knoopje
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.