te gek prentenboek met luisterCD 'buurman leest een boek'

te gek prentenboek met luisterCD 'buurman leest een boek'

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16171

Buurman wil rustig een boek lezen. Maar in het huis naast hem heeft het buurmeisje telkens een andere luidruchtige hobby klaar. Daardoor kan...

16,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Buurman wil rustig een boek lezen. Maar in het huis naast hem heeft het buurmeisje telkens een andere luidruchtige hobby klaar. Daardoor kan buurman niet lezen. Hoe kan hij dat oplossen...?

Een grappig verhaal over luidruchtige buren. Met CD, ingesproken door Warre Borgmans, waarop je ook het lawaai van het buurmeisje kan horen. Stripachtige illustraties met veel aandacht voor de emoties.

Auteur: Koen Van Biesen Met illustraties van de auteur
ISBN 9789058388018
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2523.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.