Trybike steel loopfiets 2 in 1 - driewieler - Crème mat

Staat: Nieuw product

Trybike

CCO032

Schitterende drie/tweewieler met een vintage uitstraling, nu verkrijgbaar in nieuw vintage crème mat. Deze stijlvolle loopfiets biedt uitstekende stabiliteit voor de allerkleinsten vanaf ongeveer 15 maanden.

Met een Trybike wordt zowel het leren lopen als het leren fietsen een leuke en eenvoudige ervaring. Zodra je kindje hier vaardig in wordt, kun je deze crème mat gekleurde fiets met beige banden transformeren tot een tweewieler. Door de lange achteras te vervangen door een korte as met één wiel, leert je kind op twee wielen te balanceren. Zo geniet je kleine coureur tot de leeftijd van 6 jaar volop van zijn of haar avonturen.

144,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

HET 2-IN-1 CONCEPT

Met de Trybike Steel ontvang je een veelzijdige fiets die meegroeit met je kind. Dit ontwerp biedt de perfecte fiets voor elke ontwikkelingsfase.

KWALITEIT

De Trybike Steel is samengesteld uit hoogwaardige materialen en onderdelen: gespaakte wielen met luchtbanden, hoogkwalitatieve kogellagers, en het stevigste staal voor de assen, verrijkt met een balhoofd met kogellagers.

KLEINE DRAAICIRKEL

Tegen de verwachting in is een kleine draaicirkel juist voordelig voor loopfietsen. Trybike heeft daarom gezorgd voor een minimale draaicirkel, wat vooral in de beginfase erg handig is.

HANDIGE CONTROL DISK

De unieke control disk bij het achterwiel stelt je in staat de fiets perfect aan te passen aan de vaardigheden van je kind. Met deze disk kan de fiets lager of hoger gezet worden en kun je de wielbasis aanpassen.

UNIEKE VOETENSTEUN

De speciale voetsteun op de Trybike Steel helpt kinderen beter te leren balanceren. De overstap naar een pedaalfiets wordt hierdoor gemakkelijker en zijwieltjes zijn overbodig.

PERSONALISEER JE TRYBIKE STEEL

Elke Trybike Steel komt met twee stickervellen, zodat je de fiets helemaal naar wens kunt aanpassen. Deze stickers zijn gemaakt van dik, duurzaam vinyl met UV-laminaat voor optimale weerbestendigheid.

ERGONOMIE

Anders dan andere driewielloopfietsen op de markt, biedt Trybike de juiste afmetingen en verhoudingen voor comfortabel gebruik, zonder de hinder van te kleine wielen of incorrecte verhoudingen. De zadelhoogte is verstelbaar van 30 tot 45 cm.

SCHERPE PRIJS

Hoewel de adviesprijs wellicht hoog lijkt, biedt het een langdurige waarde waarvoor je anders meerdere producten zou moeten aanschaffen.

SIMPEL ONTWERP

Trybike heeft gekozen voor een eenvoudig design met minimale onderdelen voor maximale robuustheid. Dit zorgt voor een betrouwbare en eenvoudig te onderhouden fiets.

MONTAGE-INSTRUCTIES

Ontdek hoe je de Trybike Steel loopfiets met drie wielen monteert via onze eenvoudige montagevideo.

JAREN ERVARING

Met meer dan 10 jaar ervaring in loopfietsen heeft Trybike al hun kennis ingezet om de ideale loopfiets te creëren, ontevreden over de bestaande markt qua kwaliteit, functionaliteit en prijs.

DUURZAAMHEID

Dankzij het slimme ontwerp, productieproces, en materiaalkeuze is de Trybike bijzonder duurzaam. Alle onderdelen zijn apart verkrijgbaar, waardoor reparatie altijd mogelijk is.

LEEFTIJDINDICATIE

Driewieler: vanaf circa 15 maanden tot 2,5 jaar. Tw

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Trybike zijn Pim en Alex, twee broers die gek zijn op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. Het verhaal van de Trybike In 2015 zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een eigen houten loopfiets en hebben ze al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Eigenwijs als ze zijn hebben ze met alle kennis die ze in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in hun ogen perfect is. In 2017 brachten ze de Trybike Steel op de markt. De Trybike steel is de eerste en enige metalen loopdriewieler die je kunt ombouwen naar loopfiets . En die fiets is zo fantastisch dat ze meteen ook een Baby Innovation Award 2018 wonnen met de Trybike Steel ! Duurzame fietsen voor kids van 1 tot 6 jaar Trybike is er in elke loop- en fietsfase van jouw kindje. Zo hebben ze loopfietsjes voor de allerkleinsten om hen de ideale ondersteuning te geven bij het leren lopen. Van loopfietsen gaat het naar een driewiel loopfiets , dan naar een lage loopfiets en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen tot 6 jaar. Naast de ontwikkeling van jouw kind draagt Trybike ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken hun fietsen steeds met respect voor de planeet en hun medemens. Zo gebruiken ze steeds gecertificeerd hout , gerecycled karton en uitsluitend kwalitatieve en veilige materialen . Alles om ecologische en duurzame producten op de markt te brengen.