Amusante poster - Sailor friends

Staat: Nieuw product

Michelle Carlslund Illustration

KZ22309

Ship ahoy! Een speelse poster van de Deense illustratrice Michelle Carlslund. Deze prachtig geïllustreerde poster met dwaze matrozen is...

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ship ahoy! Een speelse poster van de Deense illustratrice Michelle Carlslund. Deze prachtig geïllustreerde poster met dwaze matrozen is een must voor de kamer van je kleine zeeman! De grappige vriendjes vrolijken de kamer meteen op en zorgen voor een imaginaire sfeer. Afmetingen: 30 x 40 cm.

Materiaal: steenpapier. Een milieuvriendelijk alternatief voor gewoon papier, dat van kalksteen is gemaakt. Steenpapier is sterk en waterdicht, met een matte finish en levendige kleuren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304000.35
In 2010 startte de Deense Michelle Carlslund haar eigen bedrijf op: Michelle Carlslund Illustrations. Vanuit haar studio in het centrum van Kopenhagen creëert ze met haar ontwerpen haar eigen wereld. Een wereld van eclectische steden, sterke mannen, ludieke woordspelingen en honey loving beren. De illustraties zijn speels en naïef, maar als je dichterbij kijkt zie je de verborgen boodschap voor groot en klein. Een beer, die zich opkleedt en zich probeert aan te passen… Michelle bekijkt dagelijkse dilemma’s met een glimlach en een dosis zelfspot. Haar ontwerpen zijn op verschillende manieren ontstaan, door te knippen en plakken, tekenen of schilderen... Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het kleurpalet, het imaginaire universum en het goede verhaal.