Olifanten en flaporen dromen van 3 september

13.08.2018

In Frankrijk heet het le rentree, in Engeland back to school en in België zeggen we: het school is weer begonnen.

Wat maakt het uit? Waar je ook woont, na de grote vakantie met een nieuwe rugzak of boekentas de klas instappen is altijd een feest. Het kleurrijke Nederlandse merk ENGEL. heeft een geweldige tassencollectie om het nieuwe schooljaar mee te starten én ... ze werd recent aangevuld met 2 nieuwe vrolijke designs.

De oranje ENGEL. Olifantenprint viel al goed in de smaak en is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe knalblauwe kleur. Leuk voor zowel jongens als meisjes.  De bedenker van deze print is de getalenteerde ontwerpster Jurianne Matter. Zij ontwierp ook nog een helemaal nieuwe print, een vrolijk konijn. Wat vind jij van deze flapoor?

engelpunt schooltassen boekentassen rugzak weekendtas bunny olifant blauw

Ook ENGEL. wil proberen zijn steentje bij te dragen aan de toekomst van onze planeet. Dit doen ze door te proberen zo duurzaam mogelijk producten te ontwikkelen en te laten produceren. Samen met ontwerpers en fabrikanten onderzoeken ze steeds het gebruik van nieuwe - hergebruikte - materialen. Al hun tassen zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen. Je weet wel, die flessen waar wij onze favoriete drankjes uit drinken. Super voor het milieu en ook nog eens licht én vooral: waterdicht!

In deze collectie vind je verschillende modellen, van een kleuterboektasje met gespen tot een handige schoudertas. Bewonder ze hier stuk voor stuk en alvast veel succes over 3 weken ^_^

engel. bunny olifant blauw

ps: als je in de ontkenningsfase bent wat het nieuwe schooljaar betreft dan hoef je niet te treuren want een nieuw rugzakje is ook leuk om op kamp te vertrekken of check zeker eens de super leuke weekendtassen: ideaal om de kleren van de kindjes mooi georganiseerd mee op reis te nemen. Verkrijgbaar in Bunny en Olifant print.