corde à photos 'Farandole de papillons'

bontgekleurde fotolijn 'Vlindervriendjes'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26585

De fotolijn van HABA is ideaal om schattige snapshots of memoblaadjes op te hangen. De lengte van het touw kan naar keuze worden aangepast. De...

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De fotolijn van HABA is ideaal om schattige snapshots of memoblaadjes op te hangen. De lengte van het touw kan naar keuze worden aangepast. De set bevat tien vlinders met houten knijper, één touw met twee stoppers en twee wandhouders. Materiaal: hout, polyster. Afmetingen: ca. 140 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300566