Dansende alligator

Bestseller uit de prachtige speelgoedcollectie van PlanToys

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT071

Eerste speelgoed van Plan Toys (70)

Deze dansende krokodil maakt een ritmisch, klapperend geluid als je hem voorttrekt. Leuk trekfiguur voor je kleintje om mee door het huis te waggelen.

Zijn enorm hoge aaibaarheidfactor krijg je er gratis bij!

27,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5105

SamenstellingenHout
CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden

De dansende krokodil van PlanToys klappert er telkens opnieuw vrolijk op los als je hem achter je aantrekt. Echt een leuk trekfiguur voor je peuter! Wanneer je hem voorttrekt dan beweegt zijn buik in verschillende richtingen en dankzij het unieke design lijkt het net alsof hij vrolijk waggelt of danst.  Gemaakt uit 100% gerecycleerd rubberhout.

Afmetingen: ca. 9,5 x 24,5 x 10 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories