Ecologische luiers Bambo Nature XL (16+ kg) - 40 stuks

Staat: Nieuw product

Bambo Nature

HA961

Lief voor de tere huid van je kleintje én voor de planeet. De Bambo Nature luiers komen in verschillende maten maar zijn steeds super zacht, flexibel, zitten comfortabel, zijn ultradun maar met een hoog aborptievermogen!

Bij Bambo Nature zit je goed.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 310146

Vouchereco

Bambo Nature XL zijn milieuvriendelijke en duurzame luiers voor kindjes vanaf 16 kg. Deze eco-luiers zijn dermatologisch getest en gemaakt uit FSC gecertificeerd hout. Ze zijn flexibel en ultradun, maar hebben toch een hoog aborptievermogen en zijn voorzien van een unieke maximaal ademende buitenzijde die de huid laat ademen en rode billetjes voorkomt. In de verpakking zitten 40 stuks.

Deze ecologische wegwerpluiers komen in verschillende maten maar zijn steeds:

  • Milieuvriendelijk – niet alleen het beste voor de kleintje, maar ook nog eens goed voor het milieu.
  • Huidvriendelijk – unieke maximaal ademende folie houdt urine tegen en is tegelijkertijd luchtdoorlatend.
  • Slaapvriendelijk – speciale TopDry laag houdt de billetjes van de baby extra lang droog waardoor de baby ’s nachts lekker kan doorslapen. Dit materiaal neemt razendsnel urine op en neutraliseert de urinegeur. Voor een extra lang droog en fris gevoel.
  • Perfecte fixatie - de plakstrips van de Bambo Nature zorgen voor de perfecte fixatie en comfortabele pasvorm. De tapes kunnen meerdere keren gebruikt worden.
  • Super zacht en flexibel - de Bambo Nature luiers van Abena hebben zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde een speciale nonwovenlaag. Hierdoor voelen de luiers superzacht aan.
  • Ademend - de maximaal ademende AirPlus folie voorkomt een broeierig gevoel. Deze unieke folie voorkomt lekkages, maar laat de warme lucht ontsnappen.
  • Veilig - voorzien van het strenge Nordic Ecolabel, dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten, wat ze veilig en duurzaam maakt.

 

Wil je het beste voor je kleintje maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt. De nieuwe generatie van eco-vriendelijke wegwerpluiers en Bambo Nature billendoekjes dragen het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2445111.88
Bambo Nature - Wil je het beste voor je baby maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt.Ecologische luiers voor de gevoelige babyhuidDeze nieuwe generatie van eco-vriendelijke babyluiers zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en de beste keuze voor de kwetsbare babyhuid met perfecte fitting en speciale extra ademende AirPlus folie. De Bambo Nature billendoekjes zijn dermatologisch getest en dragen net als de Bamboo Nature luiers het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.