grappige actiehond jef

Grappige actiehond - Jef

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ08968

Lilliputiens: Jef de hond (13)

Jef, het hondje is niet zomaar een rammelaar. Hij laat je verschillende geluiden, activiteiten en stoffen ontdekken. Trouw aan zijn baasje volgt...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86002

Jef, het hondje is niet zomaar een rammelaar. Hij laat je verschillende geluiden, activiteiten en stoffen ontdekken. Trouw aan zijn baasje volgt hij hem overal. Hij laat zich vastgespen aan de autostoel, het park, de wieg,... Met spiegel, piepend lijf, knisperende oren, klokje, rammelaar en vibrerende pootjes. Geschikt voor baby's vanaf 3 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
266130.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Jef de hond
Inspiratie en stories