chouette affiche 'strong man'

Grappige poster - Sterke Man

Staat: Nieuw product

BORA

KZ23886

Hoeveel kilogram kan jij boven je hoofd tillen? De sterke man op de poster heft met een grote glimlach wel 50 kg in de lucht! Dit knappe...

19,95 €

9,98 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 50 %
Hoeveel kilogram kan jij boven je hoofd tillen? De sterke man op de poster heft met een grote glimlach wel 50 kg in de lucht! Dit knappe BORA-plaatje is een heerlijke decoratie in de speel- of kinderkamer. De poster is ontworpen door illustrator Deborah van de Leijgraaf, oprichtster van BORA.
De Sterke Man poster is gemaakt uit 100% gerecycleerd papier, zo denkt Deborah ook aan het milieu! Afmetingen: 70x50 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
705000.35
Deborah van de Leijgraaf, of kortweg Bora, is reeds 13 jaar freelance illustrator voor kinderboeken en -tijdschriften. Doorheen haar carrière ontdekte Bora stilaan een passie voor het vervaardigen van eigen producten met zelfontworpen patronen. Omdat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen en schetsen, werd het tijd om deze ontwerpen het daglicht te gunnen. BORA is een collectie van behangpapier, posters & papierwaren in originele patronen. De combinatie van dieren, kinderen, sprookjes & folklore met speelse vormen en oneindige kleurpaletten maakt een BORA-design herkenbaar. Benieuwd? Laat je hieronder overtuigen!