set jouets de sable créatifs 'petit-déjeuner'

groot geweldig zandontbijt*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17308

HABA - Sun Bistro (11)

Wat mag het zijn voor het ontbijt? Een gekookt eitje of een spiegelei? Het liefst allebei, met nog een knapperig geroosterde zandboterham en een...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Wat mag het zijn voor het ontbijt? Een gekookt eitje of een spiegelei? Het liefst allebei, met nog een knapperig geroosterde zandboterham en een paar verse zandaardbeien erbij. Inhoud: 1 bord (17cm diameter), 1 eierlepeltje, 1 eierbeker, 1 mes, 1 boterhamvormpje, 1 aardbeivormpje, 1 spiegeleistempel en 1 vruchtenstempel. Materiaal: polypropeen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories