chouette panneau de rangement voiture

Handig opbergpaneel voor de auto

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ17371

Lilliputiens: On the Move (37)

Dit geweldige opbergpaneel voor in de auto houdt je kinderen tijdens een lange autorit zoet. De kleine passagiers kunnen hun prulletjes stoppen...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86309

Dit geweldige opbergpaneel voor in de auto houdt je kinderen tijdens een lange autorit zoet. De kleine passagiers kunnen hun prulletjes stoppen in de verschillende kleurrijke opbergvakjes. En als jullie even de benen strekken, dan kunnen ze het paneel plooien en aan het handvat mee uit de auto nemen. Gezaag en gezeur zoals "is't nog ver?" zijn voortaan verleden tijd. Makkelijk om aan de autostoel te bevestigen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
386000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories