junior bedovertrek voor Sebra Kili matras (70x150)

junior hoeslaken voor Sebra Kili matras (70x150)

Staat: Nieuw product

Sebra

Sebra bed (7)

De Kili bedovertrek is enkel geschikt voor de dito matras die speciaal ontworpen is voor het Kili bed van Sebra. Het jersey hoeslaken is gemaakt...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1179

De Kili bedovertrek is enkel geschikt voor de dito matras die speciaal ontworpen is voor het Kili bed van Sebra. Het jersey hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen en voelt zacht aan. Als GOTS-gecertificeerd product is het jersey laken van Sebra milieuvriendelijk, zonder gebruik van schadelijke stoffen tijdens de productie.

De overtrek is mooi en zacht en heeft een elastische rand. Het hoeslaken komt in vier kleuren en is geschikt voor een matras van 70x150 cm. Ook in een ledikant maat opgenomen in ons Sebra-assortiment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7015000.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Sebra bed
Inspiratie en stories