Knappe gele lichtslinger - Ster

Knappe gele lichtslinger - Ster

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ30655

Apollo 11 inspiratie (147)

Vrolijk de kinderkamer op met deze geweldige lichtslinger! Dit lief setje bevat tien kleine sterren over een lengte van 1.1 meter. De...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTST050

CollectieLittle Lovely Lights
TypeSlingers
KleurGeel
A Little Lovely Company figuurSterren
Type verlichtinglichtslinger
Vrolijk de kinderkamer op met deze geweldige lichtslinger! Dit lief setje bevat tien kleine sterren over een lengte van 1.1 meter. De lichtslinger werkt op batterijen, bevat een aan/uit knop en een timer. De batterijhouder heeft een handig haakje waarmee het aan de muur bevestigd kan worden.

Lovely tip: combineer deze lichtslinger met de andere ster producten zoals de mini's, slingers, lampjes,...

Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC.
De lichtslinger werkt op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd).
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
110000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories