fabuleux trolley cirque

Knappe kindertrolley - Circus

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ28762

Lilliputiens: On the Move (34)

Op sleepover bij oma en opa of trek je voor een weekend naar zee? Neem dan de Circus trolley van Lilliputiens mee en vul hem met al je...

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86806

TypeKoffers
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar
Karakter LilliputiensCircus
Op sleepover bij oma en opa of trek je voor een weekend naar zee? Neem dan de Circus trolley van Lilliputiens mee en vul hem met al je lievelingsspullen.
De riemen en het grote voorvak zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft en dankzij het verstelbare handvat kunnen kids jarenlang van de trolley genieten. Aan de zijkant is er een zakje voor een drinkfles voorzien en op het label kan je een naam schrijven. Geschikt voor globetrotters vanaf 3 jaar!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3545151.77
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories