doudou d'activités Louise la licorne

Lieve actie-eenhoorn - Louise

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ28693

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (24)

Uren plezier gegarandeerd met eenhoorn Louise! Luister naar het gerammel als ze met haar hoofd schudt en ontdek waar het uiltje zich verstopt. Ringen om op te bijten, een mooie vlinder die knispert, een spiegeltje om in te kijken: de lieve eenhoorn van Lilliputiens is niet zuinig met activiteiten!

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86779

TypeBabyspeelgoed
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesEenhoorn
Karakter LilliputiensLouise de eenhoorn

Lieve activiteitenknuffel Louise de eenhoorn van Lilliputiens is de beste vriendin van elk kind. Ze biedt verschillende interessante activiteiten aan en zorgt ervoor dat het nooit saai wordt.

Leeftijd: voor alle leeftijden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories