schommelpaard Palomino

Prachtig houten schommelpaard Palomino

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT074

Ben je op zoek naar een mooi en eco-vriendelijk schommeltuig? Dan ben je met Palomini, het houten schommelpaard van Plantoys, helemaal aan het juiste adres!

Een prachtig houten schommelpaard om vrolijk heen en weer te wiebelen en de kindjes helemaal te laten opgaan in hun verbeelding.

74,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3403

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeSchommel
Leeftijdvanaf 2 jaar

Dit klassieke houten hobbelpaard komt me een zadel, handvaten en stabiele voetstukjes om voor- en achterwaards te schommelen. Volledig uit duurzaam rubberhout vervaardigd.

Geschikt vanaf 2 jaar.

Afmetingen: 33,5 x 72,0 x 46,0 cm

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.