Retro kegelspel in gelakt hout

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ29317

Niet is leuker dan buitenspelen en lekker ravotten! En de houten kegels van Vilac houden jouw kroost wel een tijdje bezig. De set komt met zes...

46,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4063

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar
Niet is leuker dan buitenspelen en lekker ravotten! En de houten kegels van Vilac houden jouw kroost wel een tijdje bezig. De set komt met zes kleurrijke kegels en twee houten ballen. Kan jij de zes kegels in één poging omver werpen? Strike!
De set komt in een stevig transparant zakje met rits en handvat. Zo kunnen de kegels overal mee naartoe.

Voor kids vanaf 5 jaar.
Hoogte kegel: 24 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.52581.75
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!