Rubberhouten puzzel giraffen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT159

Welcome to my jungle (221)

Deze familie giraffen zorgt voor heel wat speelplezier! Je kleintje kan ze in elkaar puzzelen wat het probleem oplossend denken en de fijne motoriek bevorderd maar ze kunnen evengoed met de figuurtjes apart spelen en hun eigen avonturen verzinnen!

20,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4634

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten puzzel Giraffen van PlanToys, goed voor de concentratie, probleemoplossend denken en fijne motoriek. Leuk om in elkaar te puzzelen maar je kan ook apart met de diertjes spelen zo veel als je zelf wil.

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Afmetingen: 14 x 21 x 2,3 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories