Schattig houten winkelkarretje

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT075

Shop till you drop met dit houten winkelkarretje van Plan Toys!

Fijn houten speelgoed om mee rond te rijden in de living, helemaal vol en daarna weer uit te laden. Ideale aanvulling van je speelwinkel of gewoon om de verbeelding van je kleintje te prikkelen. Ze zullen het fantastisch vinden om mee rond te paraderen in huis!

70,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3481

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Shop erop los of laat je kindje al zijn favoriete speeltjes rondrijden in deze houten winkelkar van Plan Toys. Het ontwerp is gebaseerd op een klassiek winkelkarretje en heeft een stevige basis, een grote capaciteit om helemaal vol te laden en de wielen zijn afgewerkt met rubber dat geen strepen maken op de vloer. Ook onderaan kan je spulletjes leggen.

Ideaal voor kleine shopper vanaf 2 jaar

Afmetingen: 24,6 x 31 x 40,7 cm

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.