Set van 16 heksen servetten - large

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR171

Meri Meri Halloween (28)

Halloween of griezelfeestje? Deze heksen-servetten staan gewoon prachtig op je feesttafel! Set met 16 papieren servetten die uitgevoerd zijn in een kleurrijke mix van zwart, neon en glimmend zilver.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 178921

CollectieHalloween
TypeServetten
KleurZwart

Set van 16 papieren servetten met een silhouet en afbeelding van een schattige heks. Perfect te combineren met de andere Halloween partyware van Meri Meri.

Materiaal: papier

Afmetingen : 185 mm x 110 mm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories