Set van 8 papieren borden - Witch

Griezelig leuke feestborden in de vorm van een heks

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR880

Meri Meri Halloween (54)

Voeg een heerlijk decoratief tintje toe aan je Halloween-tafel met deze vrolijke heksenborden met echt heksenhaar. Ze draagt een hoed met een glanzende folieband, en heeft sensationeel 3D zwart raffia haar.

Alle Halloween fans zullen hiervan smullen!

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 224010

CollectieHalloween
TypeBorden
KleurBlauw

Set van 8 papieren borden Witch van MERI MERI brengt een zalig en griezelig accent aan je feesttafel, want geef toe heksen mogen toch niet ontbreken op je Halloween feest?

Materiaal: gemaakt van duurzaam FSC papier, met glanzende koperfolie details EN zwarte raffia gelust aan de bordjes voor een 3D-haareffect
Afmetingen: 19,1 x 29,8 cm

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks. Laat je inspireren door de roaring 20s met hangende skeletten, slingers van crêpepapier en een lachende line-up van retro Halloween-motieven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories