snoezige kleuterrugzak Liz het elfje

Snoezige kleuterrugzak - Liz het elfje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL053

Lilliputiens: On the Move (34)

Met de rugzak 'Liz' wordt elke uitstap een vrolijk avontuur. In de vele kleurrijke vakjes kan je al je spulletjes netjes opbergen. Met klein...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86171

TypeRugzakken
KleurRoze
Leeftijdvanaf 2 jaar
Karakter LilliputiensLiz het elfje

Met de rugzak 'Liz' wordt elke uitstap een vrolijk avontuur. In de vele kleurrijke vakjes kan je al je spulletjes netjes opbergen. Met klein voorzakje en verstelbare schouderriemen. De rugzak is waterbestendig, heeft een lusje om aan de kapstok te hangen en de mogelijkheid om de gegevens van de kleine eigenaar te noteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2527.5120.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories