Speelset - bosdieren

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT179

Voeg een vleugje natuur toe aan je speelgoed collectie met deze houten speelset vol bosdiertjes. Leuk om eindeloos mee te spelen, de tuin van je poppenhuis te vullen of gewoon als er niet mee gespeeld wordt als decoratie in de kinderkamer te gebruiken.

Het hout is ecologisch en de verf bevat geen schadelijke stoffen. Echt duurzaam speelgoed dus om uren mee te spelen.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6625

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Plan Toys bosdieren speelset met: een uil, eekhoorn, bever, hert, konijn, eend, vis, 3 houten blokken, 2 bomen, 1 boomstronk en 1 berg met waterval die ook dienst doet als grot.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 18 x 16 x 4,3 cm

Materiaal: rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.45
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.