Zwarte papieren kat borden - set van 8

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR147

Meri Meri Halloween (28)

Miaauwww ! Deze borden in de vorm van een zwarte kattenkop zullen je meteen onderdompelen in de sfeer van Halloween! Deze kat zal je gasten betoveren met zijn mooie snoet, evenals zijn zilveren holografische oren en snorharen.

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179101

CollectieHalloween
TypeBorden
KleurZwart

Heksen op je feestje ? Dan mogen deze papieren borden niet op je feesttafel ontbreken ! Een setje bevat 8 zwarte borden.

Afmetingen bord: 185 mm x 185 mm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories