Amusant herkenningspel/bingo - Voel en vind - Op de Boerderij

Staat: Nieuw product

Vilac

JT207

Heel erg leuk spel om samen met de allerkleinsten te spelen!

Deze voeldoos is leuk om zo mee te spelen of bingo te spelen. je krijgt een taartje van 4 objecten en moet deze om ter snelst vinden in de voeldoos. Echt leuk speelgoed en een allereerste spelervaring voor kleine dierenfans. Tof om te geven en te krijgen!

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2410

CollectieVilac Jeux
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar

Leuk leerrijk vormenspel Voel & Vind Boerderij van het Franse VILAC. In deze ronde voeldoos zitten 41 verschillende objecten uit de boerderij, steek je hand in de doos en raad wat je vasthebt. Je kan ook de 4 Bingo-kaarten gebruiken en proberen wat er op je kaartjes staat te vinden in de voeldoos.

Een fijn eerste gezelschapsspel om samen met je kleine dierenvrienden te spelen. Ook leuk om apart met de houten blokjes te spelen. Inclusief handleiding in 7 talen.

Afmetingen: 16 x 16 x 16 cm

Materiaal: hout en karton

Leeftijd: + 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.79
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!