Behangpapier décor XL (400 x 300 cm) - Fonds Marins - Lilipinso

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS528

Op zoek naar behang voor de slaapkamer van je kleintje? Het Franse merk Lilipinso biedt een breed assortiment decoraties voor baby- en kinderkamers.

Je kunt zoveel rollen behang kopen als je wilt. Als het aantal rollen dat je wilt groter is dan onze voorraad (die voortdurend verandert), dan plaatsen we een bestelling bij onze leverancier. De levertijd zal dan iets langer zijn.

DIT ARTIKEL WORDT SPECIAAL VOOR JOU GEPRODUCEERD. JE HELE BESTELLING WORDT BINNEN 2 TOT 3 WEKEN VERZONDEN.

220,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : H0772XL

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.8
LILIPINSO – Creëer een warme sfeer met het prachtige behangpapier van Lilipinso... Transformeer de kinderkamer met Lilipinso behang! Wanneer het gaat om een vleugje magie toe te voegen aan de kinderkamer , is het behangpapier van Lilipinso ongetwijfeld de sleutel! Droom weg in met hun collecties, zoals Lilipinso Wonderland , of duik in een aquatisch avontuur met Lilipinso Ocean Field . Met gevarieerde en boeiende patronen zal elk trendy behang elke meisjeskamer , tienerkamer , of zelfs die van een jongen, omtoveren tot een echte oase van rust. Ontdek de grootsheid van Lilipinso panoramisch behang Waarom genoegen nemen met het gewone als u kunt kiezen voor het buitengewone? Het panoramisch behang van Lilipinso biedt een meeslepende ervaring, die elke kinderkamer radicaal transformeert. Laat uw verbeelding vliegen naar de wolken met patronen zoals het wolkentapijt , of reis door een sterrenveld met het Lilipinso Wonderland design. Accessorizeer met elegantie: Lilipinso poster, Lilipinso sticker... Wat is er beter om een warme kamer af te maken dan met een prachtige poster van Lilipinso of muurstickers ? Fijne ontwerpen zoals de regenboogstickers of de kamerstickers zijn de perfecte finishing touch voor een zachte en dromerige sfeer. En voor de zeeliefhebbers zijn er de ontwerpen geïnspireerd op Lilipinso Ocean Field , die uitnodigen tot dagdromen. De Kleine Zebra neemt je mee naar de Lilipinso wereld op onze  blog > . Buiten de muren: de Lilipinso tapijten! Als je dacht dat Lilipinso zich beperkte tot de muren, vergis je je! Ontdek het uitgebreide assortiment, inclusief tapijten die droomlandschappen oproepen, en muurstickers die een speelse en dynamische touch toevoegen. Of het nu voor een meisjeskamer of een tienerkamer is, Lilipinso heeft alles wat je nodig hebt om elke ruimte uniek en onvergetelijk te maken.